Joy to the world!


Idag lämnade jag mitt hem i Emma & Jossis händer. När jag kom hem strax efter 17 var det mycket hemlighetsmakleri. Kommer in till kamerablixtar, fnittrande, hoppande tjejer och ett ljust och öppet hem! Vad gör man inte för att hålla sina tjejer sysselsatta? :D dom bjöd på förrätt bestående av snittar med pesto. Sen stod jag för dunderkyckling och chailatte + pepparkaksballerina till efterrätt. Dom åkte hem för en stund sen och kvällen har varit så himla mysig!
Imorgon ska vi göra Ikea, Birsta och systemet innan jag börjar jobba :) Vi laddar redan inför fredag och då är Hank också hemma!

Snabbt litet inlägg, alltid nåt!
Före och efterbilder kommer. Emma tog massa fina bilder som jag ska sno!


Håll mig hårt

Fredagen var ju hur bra som helst! Kan fortfarande inte sluta le när jag tänker tillbaka på den. Vi firade Ida lite när vi var hemma hos Jossi. Hon fyller ju år på tisdag men lämnar oss idag för Uppsala där hon ska börja jobba för Eniro. Nåväl, det var ju tur att du inte fick jobb i Lycksele eller något annat ställe jag aldrig är? :)
Oskar skjutsade oss till klubblokalen där The Troubled Threes var i full gång med att rocka. En cider, sen satte vi också igång! Fy fan vilken kväll. Emma & Jossi var febriga och sviniga men höll igång för fulla muggar :D jag & Johanna var inte långt efter. Höll igång mellan 23-02, sen hittade vi en hängselpojke på vägen hem och gjorde dagens insats på Karmakontot. Svårt att somna när jag väl kom hem. En blandning av glädjeruset och epafestens steg i trapphuset var nog anledningen. Dom små liven ;)


Igår jobbade jag, och det var knökat med folk! Kunde nästan tro att det var julshopping på gång men det var ju Ladies Night. Damerna var tvugna att tävla om uppmärksamheten, därav så mycket smycken som möjligt :D Vid stängning hämtade Stefan upp mig och vi åkte till Michael & Karin för födelsedagsmiddag. Vi hann se kusin Emma också innan hon drog iväg på maskerad. Vilken gobit till kusin! Alla vi med Henning i släkten har ju ganska enkelt för oss ;)
Tanken var att vi skulle kika in hos Lina & Tobbe för att kolla in deras nya lya, men vi var trötta o mätta så det blev en sväng på kyrkogården istället.


Imorse vaknar jag av att jag klamrar mig tätt mot Stefan för att hålla värmen medan han flämtar efter luft. Hej svininfluensan? Blev matad med Ibumetin och Tamiflu, sen var det bara att springa och spy ett par gånger (Hank, läser du detta???). Tydligen skulle man ju äta i samband med Tamiflun, men den hjälpte faktiskt lite ändå.
Sjukanmälde mig från jobbet och var inte alls sugen på att vara hemma sjuk idag... Stefan var så gullig att han handlade och gjorde jättegoda tunnbrödrullar. Än så länge har jag fått behålla min + lite choklad.
För tillfället gör det ont överallt. Fryser om nedre halvan av kroppen och svettas om andra :P en ibumetin, en treo och en alvedon ska förhoppningsvis få mig att känna mig levande igen. Tur man har en man med läkekonst i blodet. Sjukan till trots måste jag säga att jag håller ganska god min :P tycker synd om Stevie bara som antagligen har ganska tråkigt.

Fick höra att Jossi också hade åkt hem som sjukling idag, det är ute med oss.



RSS 2.0