I feel like a muppet with a drunken puppeteer

Ätit middag och öppnat kvällens första öl :) Jossi & Emma slutar jobba 8, då hämtar dom upp mig & Ida för att börja förfesten hos Jossi. Ikväll blir det dans i klubblokalen! Hoppas moneybrother förlåter mig för att jag väljer bort honom. Jag hade inget val.

Cheers!

kvällsprat

Hemkommen från jobbet. Har diskat och gjort fika bestående av chailatte och rostade mackor. Som vanligt! :) Kommer in i perioder där jag äter samma sak hela tiden, och just nu dricker jag mängder av chaite! Mumma, och avslappnande efter jobb och inför sovdags.
På fredag är det allhellgonafest i klubblokalen! 2 band spelar kvällen till ära. Hatchbacks, som alltid är bra, och The Troubled Three. Sistnämnda ska bli himla spännande. Lyssnat lite på deras myspace och gillat det jag hört hittills! Till sällskap har jag Emma och Jossi, kan bli bra ;) Blir dock en ganska lugn kväll eftersom det är jobb på lördag, men börjar inte förrän 13.
Fest hos Näsan i Gävle nästa helg ser jag också fram emot! Jossa hemkommen från Turkland och träffa alla andra goa människor. Kommer knappt ihåg när jag var i Gävle sist, så det ska bli riktigt kul.

Snart är det äntligen premiär av New Moon också! November känns dock fortfarande långt borta, så det är tur det finns bilder man kan sukta över ^^

 

Christina, jag tänker på dig! Hoppas att dom behandlar dig väl down under och snart är din familj hos dig! puss o kram min vän.

 


I thought I packed it all, but I forgot my heart

Helgen har varit mys och precis vad jag behövde. Mat i mängder & alla former. Glass, godis, frukt osv... onyttigheter alltså ^^ funderar starkt på att ha ett sockerförbud. Men ja, än så länge är det tydligen bara funderingar. För idag följde det med mig en pepparkaksdeg hem! Oops!
Nu menade jag alltså inte att det var maten och sockret som jag behövde av helgen, utan mest Stevie såklart! Sett filmer, promenerat, badat, shoppat, ÄTIT och skjutsat Stefans lillebror Niclas som hade simtävlingar i Uppsala i helgen :)
Och nu försöker jag skjuta upp den saken som är värre än att packa... nämligen packa upp. Usch och fy.
Btw, ni suger på att kommentera.

Så här kan en helg i Uppsala se ut:


Och förresten så firar vi 3 år här i dagarna :) Grattis till oss!

Rip-off

 

Fler än jag som ser likheterna?

 

Glitter

 

 

 

 

Scorett

 

 


Leaving on a jet train

Ligger i soffan (haha sällan) och tanken är att jag ska börja packa. Jag förstår inte varför det alltid är så svårt att bara sätta igång med nåt. Lyckas alltid skjuta på det in i det sista :P
Dagen började med besök av mamma och en leverans av Jossi :D tack kompis, vad skulle vi göra utan dig? På jobbet var det ovanligt mycket kufar (inget illa med det), men också dom där mysiga kunderna som man inte kan få nog av!
Imorgon jobbar jag till 17, sen får jag skjuts till tåget av pappa i min egen bil. Dwixen ska få bo hos pappa i helgen och förhoppningsvis bli frisk från sin "hicka". Biljävel. Eller nej förlåt! Det är mitt fel, jag har försummat honom :(
Tåget går iaf till Gävle där jag blir upphämtad av Stevie. Tur man har en riddare som åker några mil för att jag ska få billigare tågbiljett! Det var längesen jag åkte tåg och var söderut nu, ska bli riktigt skönt :)

Nej, nu ska jag svara Jossi på facebook, trots att jag pratar med henne på msn. Och sen packa!


Kramer

 

Haha underbara karl! :D

 


Smiley faces

Det går segt på bloggfronten!
Helgen var inte så seg däremot :)

Fredagkväll bjöd på muffinsbak och film med Ida


Lördag var det jobb och direkt därefter Jill Johnson på Södra Berget med tjejerna Svedin/Åkerström + Oskar. Middag och konsert, inte pjåkigt! Riktigt bra var hon, Göran med ;)


På söndagen blev det mer jobb och sen födelsedagsfirande av Rille som fyllde 19!
Hujedamej... hur gammal är inte jag då?




Nu ska det fixas lite och sen åka på jobbet :)


Housewife on Hagalane

En sån där jäkla slapp dag igen. Ställde klockan på 9 för att hinna med biljettsläppet till Buddy Holly the Musical, 2 biljetter fixade! :) Sen somnade jag om igen...oops. Men sen vaknade jag pigg så det blev städning och massa plockande! Välbehövligt. Nu ligger Ida i min soffa och väntar på film och muffins. Andra satsen chokladmuffins är inne i ugnen. Husligt värre!

Ida visar hur ett förkläde ska sitta!

Snoggle



Vaknade imorse av ett mms från Stefan. Snö i Uppsala. Nu har ju jag inte varit vaken tidigt sen jag gick i skolan kanske? Så jag vet inte om vi haft snö här uppe ännu, dock inte hört nån sagt nåt :P frost vet jag! Det var det på bilen när jag o Ida åkte hem efter stängning igår.

Idag är en ledig dag, och en jäkligt slapp dag. Har bara legat och tittat på serier och hostat. Igårkväll hade jag det väldigt jobbigt med hostan, och idag har jag träningsvärk i magen (revbenen?). Otränad tjej?

Nu ska jag ta ut min vanilj & kanel ugnspannkaka ur ugnen och invänta Bonde söker fru.
Dag framför tvn it is!!



Vänliga hälsningar Moggis


JOSSI JOSSI JOSSI JOSSI JOSSI JOSSI




Bokar biljetter så fort som möjligt till DETTA
Mannen kommer äntligen till stan
KAPISCH?


Snorungar

Egentligen skulle det här bli ett hatinlägg mot alla små skitungar som inte har något bättre för sig än att gå omkring och snatta och skräpa ner. Men när en söt liten tjej kommer in som sista kund och räddar hela min kväll så bestämde ja mig för att låta bli.
Vi har väldigt många härliga, glada, trevliga kunder. Och en sån kund väger lätt upp 10 hemska. Ah, det var bara det jag skulle säga om den saken :)

Helgen var tokmysig! Och frisk blev jag! Eller ja, nästan åtminstone!


Fika på Norra                          Mysbelysning                Lyxpizzor

Från hjärtat av Sverige



Sjukling igen. Åkte hem tidigare från jobbet igår, jobbade bara 17-20 idag, och imorrn ska jag banne mig vara hemma och kurera mig. Och invänta Stevie, så jag kan smitta honom också.

Jag älskar verkligen Milkos nya tv-reklam. Musiken och allt. Man känner ju ett speciellt band till Milko eftersom Pappa Messmörskungen jobbat där större delen av mitt liv.

 

Vackra, vackra Norrland


Kalas


Och så här såg det ut när jag hade födelsedagskalas

Muntra miner!


Josefin



Här kommer en bild på min fina fina present jag fick av Jossi.


When you call my name, it's like a little prayer


Idag var en riktigt bra dag!
Besök på jobbet av Ella & Nina, så jag kunde få mig en cheese. Senare kom Molly & Sandra och hälsade på som vanligt. Lunch med Anna som jag inte träffat på år och dar! Faktiskt massa år. Lina var in och visade att hon levde åtminstone :) Patrik har börjat jobba igen efter pappaledigheten. Klädde vår nya skyltdocka tillsammans med Sanna. Hängde kvar på Birsta, Hemmakväll ju! Träffade Sara, Malin & Carro och fick mig lite skvaller. Köpte choklad av Emma & Jossi. Magnus har fått sig en riktigt fin gubbfrisyr, och Karin är lika söt som vanligt!
Blev firad i efterskott hos kusin. Smörgåstårta och presenter!

Sov väldigt lite inatt pga min hals har krånglat. Men tröttheten till trots (den som är konstant) så städade jag faktiskt och gjorde himla fint när jag kom hem vid 21!

I helgen var det mysig middag i Timrå med Lillasyster. Och på söndagen en hel eftermiddag i Gnarp & Hårte med pappa och Lillasyster. I Hårte var det sjösprång, och pappa lade på mina vinterdäck.

Jag ska försöka ta reda på hur fan man bloggar via mobilen. Isf skulle det komma massa fler inlägg :)




Less



Jag vill verkligen inte bry mig.



Tävling

Jag är med och tävlar om ett namnsmycke
från PUSS hos
annasara.net!
Tävla
här du med!

 


RSS 2.0