Försöker vara duktig att blogga!

I två dagar nu har jag haft en hemmaman :) Stevie kom hit i söndags, jag jobbade måndag & tisdag vilket betydde middag på bordet när jag kom hem! I måndags iaf ;) Idag blev det en vaccination för min del, och sen fika hos mormor. Stefan både lagade hennes lampa och skrämde hennes stereo, så hon är nöjd och glad!


Ikväll har jag varit på min första körsång sen jag var typ 10? Jossis mamma fick äntligen med mig till Tonicakören och just nu känner jag mig väldigt tillfredsställd! Har haft cravings efter sång väldigt länge, och nu kommer jag somna nynnandes på En stjärna lyser så klart.

Oktober imorgon, och det känns underbart! Lite mera höst, lite mera mys. Sen ska jag försöka mig på att vara positiv till vintern också. Hur var det jag skulle tänka Jossi? "Jej nu kom det snö?" :P
Jag har köpt 3 par skor, en jacka och en väst hösten till ära. Bekvämt nog kom allt hem till min brevlåda. Okej, skorna kom till macken.

Och imorgon är jag så otroligt spänd för Jossis skull :D hoppashoppashoppas!


Sicko

Blev en sjukdag idag. Sov väldigt länge och hade sedan ork att städa!
Usch så oinspirerad jag blev att blogga nu :P skulle berätta om att Jossi varit här på födelsedagsfika. Jag fick världens finaste muffins-set! Receptbok, formar, slev, bunke, grytlappar osv. Bilder kommer :) Hon fick en jättefin present av mig också som jag fick med mig hem från Turkland. Jag och Helena passade på att åka till Alanya förra veckan och hade the best of times :)
Bild kommer också på min nördiga födelsedagspresent till mig själv. Stora Winnerbäckboxen med vinylskiva och allt.
Näe nu vill jag mest av allt krypa ner i sängen (meeest av allt med stevie), så jag orkar upp imorgon! Ska hinna in på Carlings en sväng innan jobbet och kolla in deras tjejrea! Den började idag och jag var grymt taggad! Och så blir jag sjuk. Hoppas att det finns nåt kvar! :)



Ny blogg

Har länge haft ett liiiitet sug efter att blogga, men känt att Theara is long gone. Dock vill jag ha kvar "henne" med alla minnen.
Suttit och spånat på namn på bloggen och så. Hank kallar mig Tinken, det namnet var upptaget. Christina gav mig den briljanta idén att tvista till det med svengelska. Och se så spexigt det blev!!
Nu lär det trixas med design. Med tanke på att jag faktiskt prioriterade bort städningen ikväll, så får vi se hur det går.
Välkommen då!!

RSS 2.0